Appartementen Duinweg 18 Zoutelande

Onze fraai gelegen appartementen zijn geschikt voor 4-7 personen.

Met de duinen op armlengte afstand en op 50 m van het centrum van Zoutelande gelegen, bent u van alle gemakken voorzien.

Aankomst:  tussen 14.00 – 16.00 uur.

Vertrek: uiterlijk 10.00 uur.

Aankomst/vertrek weekend-midweek verhuur in overleg

OMGEVING / TIPS :

De omgeving van Zoutelande kenmerkt zich door schitterende zuiderstranden omgeven door hoge duinen, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het voormalig eiland Walcheren en de voorbijtrekkende scheepvaart, die op korte afstand te bekijken is.

De stranden rond Zoutelande zelf zijn breed en uitermate schoon. Als teken van internationale erkenning zijn deze gekwalificeerd met “de blauwe vlag” wat ondermeer inhoudt, dat het zwemwater van uitstekende kwaliteit is terwijl de overige voorzieningen (sanitair, toegankelijkheid gehandicapten, strandreiniging, veiligheid etc.) volledig voldoen aan de eisen van deze tijd.

Zoutelande zelf is een van de meest geliefde badplaatsen aan de Zeeuwse kust, gezellige terrassen, knusse winkeltjes, sfeervolle strandpaviljoens en een prachtige wandelboulevard die ‘s avonds verlicht is.

Een groot gedeelte van het jaar bruist het in Zoutelande van georganiseerde activiteiten, vertier voor jong en oud. Dit gedeelte van Walcheren is ook een waar eldorado voor de fietsliefhebbers.

Verderop aan de westkust van Walcheren liggen badplaatsen als  Dishoek, Westkapelle, Domburg, en Vrouwenpolder.
In het noorden van Walcheren ligt het  monumentenplaatsje Veere, gelegen aan het prachtige natuur & watersportgebied “Het Veerse-Meer”. Tevens zijn er van hieruit diverse rondvaarten mogelijk.
Veere zelf is een oud vestingstadje waar je de sfeer proeft uit vroeger tijden, met fraaie vestingwerken, monumenten en een jachthaven midden in de stad.

Vlissingen & Middelburg zijn de grote steden op Walcheren.
Vlissingen direct aan de kust gelegen is de stad van Michiel De Ruyter met een lange wandelboulevard, vanwaar u de scheepvaart en “de overkant”, Zeeuws-Vlaanderen kunt zien.
Middelburg is de Zeeuwse hoofdstad, die talrijke monumenten kent, een stadswandeling of grachtentocht o.l.v. een gids is dan ook zeker aan te bevelen.

Tips voor uitstapjes

www.mini-mundi.nl

www.arsenaal.com

www.neeltjejans.nl

www.muzeeum.nl

www.roompotzwemparadijs.nl